Hírek

TAGFELVÉTEL 2023

A Magyar Fotóművészek Szövetsége tagfelvételt hirdet. A Szövetségbe történő tagfelvételt írásban kell kérelmezni, melyhez az alábbiakat szükséges csatolni:

 

-      szakmai önéletrajz;

-      a jelentkező fotográfiai portfóliója vagy fotószakírói tevékenységének ismertetése;

-      kitöltött adatlap (a linkre kattintva letölthető)

 

A fenti dokumentumokat digitális formában, PDF formátumban kell megküldeni a Magyar Fotóművészek Szövetsége e-postacímére: info@fotomuveszek.hu

 

A beadott dokumentumok mérete egyenként nem haladhatja meg a 10 Mb-ot. Az elektronikus portfóliót 1 db PDF dokumentumként kell csatolni. A portfólió képanyagának tükröznie kell a pályázó eddigi munkásságát.

 

A tagfelvétel kétfordulós. A jelentkezési időszakot követő héten a bizottság áttekinti és elbírálja a beadott anyagokat, arról a jelentkezőknek értesítést küld.

 

A második fordulóra kiválasztott jelentkezőktől a Szövetség bekéri fotográfiai portfóliójuk nyomtatott változatát, amit a jelentkezőknek az értesítést követően egy héten belül kell eljuttatniuk a Magyar Fotóművészek Szövetsége titkárságára postai úton (1065 Budapest, Nagymező utca 20. I. emelet), vagy előzetes egyeztetést követően személyesen.

 

A felvételről egyéni elbírálás alapján a Szövetség elnöksége dönt előreláthatólag 2023. december 15-ig.

 

A jelentkezés határideje: 2023. december 01.

 

Amennyiben a tagfelvétellel kapcsolatban kérdése van, kérjük hívjon minket bizalommal:

+36 30 211 2705

TAGFELVÉTEL 2023